Minilening

Minilening zonder BKR- Kleine lening zonder BKR

De laatste jaren zijn steeds meer kredietverstrekkers zich gaan richten op het verstrekken van minileningen en minikredieten, lang niet al deze leningmaatschappijen maken gebruik van het BKR register bij het toekennen van een lening. Er zijn verschillende maatschappijen die echt reclame maken met het feit dat ze geen gebruikmaken van het register van het BKR. Hebt u op dit moment een negatieve BKR notatie en wilt u toch graag een minilening afsluiten? Dat is geen enkel probleem! Op onze website kunt u verschillende aanbieders vinden die helemaal geen gebruikmaken van het BKR register, deze zullen uw negatieve notatie dus niet eens opmerken! Het nadeel van deze aanbieders is dat u meestal wel wat meer rente moet betalen, tenslotte moeten de maatschappij het risico dat ze door een dergelijke keuze maken ook een beetje compenseren. Maatschappijen die zelf het register van het BKR niet gebruiken zullen er vaak ook geen notitie van maken op het moment dat u de lening niet aflost, u kunt om deze manier dus het BKR omzeilen.

Minilening zonder BKR notering

Hebt u op dit moment geen BKR notering? Dan hoeft u zich absoluut geen zorgen te maken! Als u een goede financiële situatie hebt, dan kunt u bij vrijwel elke kredietverstrekker een minilening afsluiten met een maximumbedrag van 1000 of 2000 euro. Let er natuurlijk wel op dat u consequent af blijft lossen op uw lening en dit niet meerdere malen vergeet, hierdoor kunt u namelijk uiteindelijk alsnog een negatieve notering krijgen in het register van het Bureau Krediet Registratie.

Minilening met BKR notering

Hebt u wel een BKR notering? Dan kunt ook u nog bij verschillende aanbieders terecht. Er zijn verschillende aanbieders die ook aan consumenten met een BKR notering een kleine lening zoals de minilening verstrekken. Geef dus zeker de hoop niet op en loop de verschillende aanbieders die wij op onze website weergeven eens na!